Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme ravintola-alan asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia

TARJOILIJOITA KEIKKATÖIHIN.

Etsimämme henkilö on aurinkoinen ja iloinen asiakaspalvelija ja tottunut toimimaan kiireisessäkin työympäristössä. Edellytämme hakijalta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Odotamme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä. Hygieniapassi sekä anniskelupassi katsotaan eduksi.

Työajat vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan, joten hakijalta odotetaan joustavuutta työaikoja kohtaan.

Palkkaus on MaRa:n TES / sopimuksen mukaan.

Jos tarjoilijan työ ja asiakaspalvelu tuntuvat omalta, laita hakemuksesi tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 9:00-16:00 välillä henkilöstökonsultti Jonna Saksille p. 044 7404501.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jonna Saks, p. 044 740450 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita keikkatöihin (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa