Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ravintola-alan asiakkaillemme reippaita ja oma-aloitteisia TARJOILIJOITA KEIKKATÖIHIN. Etsimämme henkilö on aurinkoinen ja iloinen asiakaspalvelija ja tottunut toimimaan kiireisessäkin työympäristössä. Edellytämme hakijalta positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Odotamme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta tarjoilijan työstä. Hygieniapassi sekä anniskelupassi katsotaan eduksi. Työajat vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan, joten hakijalta odotetaan joustavuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita keikkatöihin (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.02.2017. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus