Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on tamperelainen asiantuntijaorganisaatio. Etsimme nyt heille TRADENOMIOPISKELIJAA suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua (n. 4 kk). Valittavalta opiskelijalta odotetaan jo jonkin verran osaamista peruskirjanpidosta sekä mielellään myös palkanlaskennasta ja muista taloushallinnan toimista. Etsimämme henkilö on aktiivinen, innostunut, luotettava ja kiinnostunut numeroista, mutta hänellä on kiinnostusta myös asiakassuhteiden kehittämiseen. Harjoittelu alkaa sopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Tampere taloushallinto Tampere harjoittelupaikat taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon harjoittelija (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus