Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme on tamperelainen asiantuntijaorganisaatio. Etsimme nyt heille

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA / KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on alan ammattilainen, jolla on työkokemusta taloushallinnon eri osa-alueista reskontrista tilinpäätöksiin. Olet myös käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja sinulla on hyvät it-taidot. Englannin kielen osaaminen on työn hoitamisen kannalta olennainen taito.

Valittava henkilö on yhteistyökykyinen, ripeä, joustava ja luotettava tiimipeluri. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tässä on tilaisuus hyvään pitkään työsuhteeseen.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi tulemaan nettisivuillamme: www.alenconsulting.fi. Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo: 9-16 välillä rekrytoinnissa avustavalle hr-konsultti Nina Koskiselle p. 050-555 0392.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Nina Koskinen, p. 0405727731 Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon ammattilainen/kirjanpitäjä (Tre), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa