Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on tamperelainen asiantuntijaorganisaatio. Etsimme nyt heille TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA / KIRJANPITÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on alan ammattilainen, jolla on työkokemusta taloushallinnon eri osa-alueista reskontrista tilinpäätöksiin. Olet myös käyttänyt erilaisia järjestelmiä ja sinulla on hyvät it-taidot. Englannin kielen osaaminen on työn hoitamisen kannalta olennainen taito. Valittava henkilö on yhteistyökykyinen, ripeä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere taloushallinto Tampere talonrakennus taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taloushallinnon ammattilainen/kirjanpitäjä (Tre), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus