Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on koko Suomen alueella toimiva monipuolisia siivouspalveluja tarjoava pirkanmaalainen yritys. Etsimme heille reippaita SIIVOOJIA/PURKUMIEHIÄ kiireiselle keikalle reissutöihin. Odotamme hakijoilta aktiivista mutta kärsivällistä otetta työhön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta reipas asenne on kuitenkin tärkeintä. Työ pitää sisällään mm. kanaloiden purkua ja siivousta, joten hakijalta odotetaan valmiutta likaisessakin ympäristössä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere talonrakennus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia/purkumiehiä (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa