Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on koko Suomen alueella toimiva monipuolisia siivouspalveluja tarjoava pirkanmaalainen yritys. Etsimme heille reippaita SIIVOOJIA/PURKUMIEHIÄ kiireiselle keikalle reissutöihin. Odotamme hakijoilta aktiivista mutta kärsivällistä otetta työhön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta reipas asenne on kuitenkin tärkeintä. Työ pitää sisällään mm. kanaloiden purkua ja siivousta, joten hakijalta odotetaan valmiutta likaisessakin ympäristössä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere talonrakennus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia/purkumiehiä (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus