Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Tampereen alueelle reippaita SIIVOOJIA Tehtävät sijoittuvat erilaisiin kohteisiin. Työturvallisuuskortti ja auto ovat hakijalle eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Lähetä osoitteessa www.alenconsulting.fi hakemus, jossa kerrot siivouskokemuksestasi. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Lisätiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen posti@alenconsulting.fi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa