Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme hyvämaineiselle asiakkaallemme suorarekrytointina vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen

SÄHKÖSOPIMUSTEN MYYJIÄ.

Pääset osaksi innokasta ja innovatiivista myyntiorganisaatiota, jossa tehdään eikä meinata! Myyntialan näköalapaikan lisäksi jatkuvasti kasvava yritys tarjoaa myös hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet urallasi.

Tehtävään järjestetään kattava koulutus, joten aikaisempaa myyntikokemusta emme edellytä, hyvä asenne, myyntihenkisyys ja halu oppia riittävät.

Palkkaus koostuu pohjapalkasta sekä myyntiprovisiosta.

Viihtyisät toimitilat sijaitsevat Tampereen keskustassa.

Etsimmekö ehkä juuri Sinua? Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi mahdollisimman pian, niin pääset hakuun mukaan.

Lisätietoja voi kysyä arkisin henkilöstökonsultti Jonna Saksilta, p. 044-740 4501 tai jonna.saks@alenconsulting.fi.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Jonna Saks, p. 044-740 4501 Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösopimusten myyjä (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa