Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme hyvämaineiselle asiakkaallemme suorarekrytointina vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen SÄHKÖSOPIMUSTEN MYYJIÄ. Pääset osaksi innokasta ja innovatiivista myyntiorganisaatiota, jossa tehdään eikä meinata! Myyntialan näköalapaikan lisäksi jatkuvasti kasvava yritys tarjoaa myös hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet urallasi. Tehtävään järjestetään kattava koulutus, joten aikaisempaa myyntikokemusta emme edellytä, hyvä asenne, myyntihenkisyys ja halu oppia riittävät. Palkkaus koostuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyntialan tehtävät Tampere asiakasneuvonta Tampere myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösopimusten myyjä (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus