Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Avitor Sähkö Oy on pirkkalalainen perinteisten sähköasennusten lisäksi myös sähköalan vaativampiin asiantuntijatehtäviin erikoistunut ammattilainen. Etsimme heille nyt ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijalta kovan asenteen lisäksi vähintään vuoden kokemusta sähköasennuksista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää kuvanlukutaitoa sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Asiakkaamme tarjoaa mukavan työyhteisön ja monipuolisen työnkuvan, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Pirkkala Asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkkala sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33960 - Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus