Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen PUTKIHITSAAJAA konepajalla tehtäviin putkiasennuksiin Valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta umpilangalla hitsaamisesta, muu kokemus eri hitsausmuodoista katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan hyvää asennetta ja työhöntarttuvaa otetta. Tärkeää on myös hyvä piirustusten ja kytkentäkaavioiden lukutaito. Eduksi katsomme kokemuksen putkiasennuksista sekä kaukolämmön lämmönjakokeskuksista. Kyseessä on määräaikainen työsuhde ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kangasala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Kangasala määräaikainen Kangasala lvi-alan työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen Kangasala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja (Kangasala), on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36200 - Kangasala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa