Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen

PUTKIHITSAAJAA konepajalla tehtäviin putkiasennuksiin

Valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta umpilangalla hitsaamisesta, muu kokemus eri hitsausmuodoista katsotaan eduksi. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan hyvää asennetta ja työhöntarttuvaa otetta. Tärkeää on myös hyvä piirustusten ja kytkentäkaavioiden lukutaito. Eduksi katsomme kokemuksen putkiasennuksista sekä kaukolämmön lämmönjakokeskuksista.

Kyseessä on määräaikainen työsuhde ja palkkaus on teknologiateollisuuden tes:n mukaan. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan osoitteessa: www.alenconsulting.fi. Lisätietoja arkisin klo 8-16 antaa hr-konsultti Jussi Halme, p. 044 740 4504.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 36200 KANGASALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Jussi Halme, p. 044 740 4504. Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 36200 KANGASALA

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja (Kangasala), on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36200 - Kangasala , osoitteessa 36200 KANGASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa