Duunitori suosittelee
Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Oy Meclift Ltd on suomalainen yritys, joka on erikoistunut materiaalikäsittelyyn satamille, raiteille ja monipuolisesti eri teollisuuden aloille. Heidän asiakkaitaan ovat muun muassa terästehtaat, satamat ja muut logistiikan sekä kontituksen toimijat ympäri maailman. Yrityksellä on oma tuoteperhe kurottajatrukeista ja muista kontin käsittelylaitteista. Asiakkaamme toiminnan vilkastuessa haemme heille nyt OSTAJAA vakituiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Tampere osto- ja hankinta-alan tehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, Oy Meclift Ltd. (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa