Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Oy Meclift Ltd on suomalainen yritys, joka on erikoistunut materiaalikäsittelyyn satamille, raiteille ja monipuolisesti eri teollisuuden aloille. Heidän asiakkaitaan ovat muun muassa terästehtaat, satamat ja muut logistiikan sekä kontituksen toimijat ympäri maailman. Yrityksellä on oma tuoteperhe kurottajatrukeista ja muista kontin käsittelylaitteista.

Asiakkaamme toiminnan vilkastuessa haemme heille nyt

OSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Ostotoiminnan vastuualueisiin kuuluvat mm.

- teräsrakenteiden ja komponenttien ostotoiminta
- uusien hankintakanavien etsiminen niin koti- kuin ulkomailta
- raaka-ainevaraston hallinnan kehittäminen
- tuotannon kustannuslaskenta, myös urakkalaskentaa

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, kokenut ja organisointikykyinen ammattiostaja. Tehtävään valitulla on mielellään tekninen koulutustausta. Aiempi työkokemus teräsrakenteiden hankinnasta katsotaan eduksi.

Sujuva englannin kieli taito on välttämättömyys tehtävän onnistuneelle hoitamiselle.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle mielenkiintoisen ja alati kehittyvän paikan kasvavan yrityksen dynaamisessa organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Halutessasi voit käydä katsomassa asiakkaastamme lisää osoitteessa www.meclift.fi tai soittaa rekrytoinnissa avustavalle hr-konsultti Nina Koskiselle p. 050-555 0392.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja asiakkaastamme laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan alla osoitteessa: www.alenconsulting.fi.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: Hepolamminkatu 51, 33720 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Nina Koskinen, Puh: 0405727731, posti@alenconsulting.fi Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hepolamminkatu 51, 33720 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, Oy Meclift Ltd. (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hepolamminkatu 51, 33720 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa