Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Oy Meclift Ltd on suomalainen yritys, joka on erikoistunut materiaalikäsittelyyn satamille, raiteille ja monipuolisesti eri teollisuuden aloille. Heidän asiakkaitaan ovat muun muassa terästehtaat, satamat ja muut logistiikan sekä kontituksen toimijat ympäri maailman. Yrityksellä on oma tuoteperhe kurottajatrukeista ja muista kontin käsittelylaitteista. Asiakkaamme toiminnan vilkastuessa haemme heille nyt OSTAJAA vakituiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osto- ja hankinta-alan tehtävät Tampere osto- ja hankinta-alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ostaja, Oy Meclift Ltd. (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33720 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus