Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Technical Support

BMW Group

Sweden

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Tammer-Lattiat Oy on perinteikäs tamperelainen lattiapäällysteiden ammattilainen. Haemme heille ammattitaitoisia LATTIA-ASENTAJIA syksyllä alkaville työmaille. Odotamme hakijalta kokemusta varsinkin parkettien ja laminaattien asennuksesta sekä kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen urakkatyöhön. Lisäksi työntekijältä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oma auto ei ole välttämätön. Työt alkavat sopivien hakijoiden löydyttyä marraskuun aikana ja kestävät työmaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lattia-asentaja (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus