Duunitori suosittelee
Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Tammer-Lattiat Oy on perinteikäs tamperelainen lattiapäällysteiden ammattilainen. Haemme heille ammattitaitoisia LATTIA-ASENTAJIA syksyllä alkaville työmaille. Odotamme hakijalta kokemusta varsinkin parkettien ja laminaattien asennuksesta sekä kykyä itsenäiseen ja tehokkaaseen urakkatyöhön. Lisäksi työntekijältä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Oma auto ei ole välttämätön. Työt alkavat sopivien hakijoiden löydyttyä marraskuun aikana ja kestävät työmaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lattia-asentaja (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus