Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisesti KUORMA-AUTONKULJETTAJAA sora-auton ajoon. Valittavalta henkilöltä odotetaan ammattitaitoa kuljettamisesta kuorma-autolla, ammattipätevyys vaaditaan. Valittavalta henkilöltä vaaditaan myös C-korttia, voimassaolevaa tieturva I -korttia ja digikorttia. Valittavalta henkilöltä odotetaan lisäksi tunnollisuutta, luotettavuutta ja joustavuutta työtä ja työaikoja kohtaan. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7 - 15.30. Työt alkavat heti sopivan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere raskas tavaraliikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus