Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pirkanmaalaiselle asiakkaallemme aktiivista ja luotettavaa KOTISIIVOOJAA Etsimämme henkilö on sosiaalinen ja tunnollinen työntekijä, jolta edellytetään huolellisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että parin kanssa. Aiempi kokemus siivoustöistä, erityisesti kotisiivouksesta, on hakijalle eduksi. Työ edellyttää lisäksi suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä. Siivouskohteet sijaitsevat Pirkanmaan alueella, pääsääntöisesti Tampereella. Oma auto ei ole tehtävässä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa