Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kiinteistöpuolen asiakkaallemme KONEKUSKIA KIINTEISTÖNHUOLTOON (Tampere) Työt sisältävät monipuolisesti erilaisia kiinteistöhuollon tehtäviä, muun muassa töiden suorittamista Willellä, repsikkana oloa, lehtien keruuta lehtipuhaltimella ja pihatöitä. Talvella tehtäviin lukeutuvat lisäksi auraus ja keväällä pesuauton ajaminen. Valitulta henkilöltä vaaditaan ammattipätevyyttä, C-ajokorttia, tieturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia sekä reipasta työtä pelkäämätöntä asennetta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konekuski kiinteistönhuoltoon (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 40 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus