Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Automyyjiä

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenlinna

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kiinteistöpuolen asiakkaallemme KONEKUSKIA KIINTEISTÖNHUOLTOON (Tampere) Työt sisältävät monipuolisesti erilaisia kiinteistöhuollon tehtäviä, muun muassa töiden suorittamista Willellä, repsikkana oloa, lehtien keruuta lehtipuhaltimella ja pihatöitä. Talvella tehtäviin lukeutuvat lisäksi auraus ja keväällä pesuauton ajaminen. Valitulta henkilöltä vaaditaan ammattipätevyyttä, C-ajokorttia, tieturvallisuus- ja työturvallisuuskorttia sekä reipasta työtä pelkäämätöntä asennetta. Työt alkavat sopimuksen mukaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konekuski kiinteistönhuoltoon (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus