Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme nyt asiakkaamme Helsingin ravintolaan hyvää ja työstä kiinnostunutta

KOKKIA

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Tehtäviisi kuuluvat ruuan esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että yhdessä ja omistat hygieniapassin sekä kokemusta kokin tehtävistä. Etsimme iloista ja oma-aloitteista henkilöä, joka on valmis tarpeen tullen myös joustamaan työajoissa ja työtehtävissä.

Töitä on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavana ja palkkaus on tesin mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, laita pikaisesti hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä rekrytoinnissa avustavalta hr-konsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: Mannerheimintie 17, 00250 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Elisa Häkli, p. 044 740 4502. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 17, 00250 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki Siipiravintola Hook (Helsinki), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mannerheimintie 17, 00250 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 57 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa