Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Rakennusliike K & M Lammi Oy on oriveteläinen monipuolisia rakentamisen ja saneeraamisen palveluja tarjoava menestyvä rakennusliike. Haemme heille nyt syksyn työmaille ammattitaitoisia KIRVESMIEHIÄ Odotamme hakijalta alan koulutuksen lisäksi monipuolista kokemusta useammalta vuodelta, raudoituksesta ja betonivaluista viimeistelytöihin asti. Lisäksi tehtävässä edellytetään voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä omaa autoa. Työt ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Orivesi puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus