Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Rakennusliike K & M Lammi Oy on oriveteläinen monipuolisia rakentamisen ja saneeraamisen palveluja tarjoava menestyvä rakennusliike. Haemme heille nyt syksyn työmaille ammattitaitoisia

KIRVESMIEHIÄ

Odotamme hakijalta alan koulutuksen lisäksi monipuolista kokemusta useammalta vuodelta, raudoituksesta ja betonivaluista viimeistelytöihin asti. Lisäksi tehtävässä edellytetään voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä omaa autoa.

Työt alkavat heti sopivien hakijoiden löydyttyä aluksi vuokratyösuhteena, mutta tässä on pätevälle tekijälle mahdollisuus työllistyä myös vakituiseksi työntekijäksi asiakkaamme kirjoille. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16 antaa rekrytointikonsultti Jussi Halme, p. 044 740 4504.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: Vainiontie 8, 35300 ORIVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Jussi Halme, p. 044 740 4504 Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vainiontie 8, 35300 ORIVESI

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi , osoitteessa Vainiontie 8, 35300 ORIVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa