Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on perinteinen pirkanmaalainen talonrakennusalan yritys. Haemme heille nyt kasvavan työmäärän vuoksi ammattitaitoisia KIRVESMIEHIÄ vakituisiin työsuhteisiin. Odotamme hakijoilta vähintään muutaman vuoden kokemusta monipuolisista kirvesmiehen töistä, hyvää kuvanlukutaitoa sekä ammattimaista asennetta työntekoa kohtaan. Lisäksi hakijoilta vaaditaan omaa autoa ja ajokorttia, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Pohjois-Pirkanmaan alueella. Työt alkavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Orivesi puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies (Pirkanmaa), on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Orivesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus