Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Alan uranuurtajana Huoneistokeskus toi nykyaikaisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Edelläkävijänä he kehittävät toimintaansa ja koko toimialaa tämän päivän sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Jokainen asuntokauppa on silti ainutkertainen ja Huoneistokeskus hoitaa sen heille annettuna luottamustehtävänä. Parhaan kiitoksen onnistumisesta Huoneistokeskus saa tyytyväisiltä asiakkailtaan, jotka suosittelevat palveluja eteenpäin.

Asiakkaamme Huoneistokeskus hakee nyt kasvavaan tiimiinsä pääkaupunkiseudulle myyntihenkistä ja työtä pelkäämätöntä

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ / MYYNTINEUVOTTELIJAA

Odotamme valittavalta henkilöltä myyntihenkistä asennetta, halua menestyä, kykyä tehdä töitä sekä yhdessä että yksin ja joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan löytyvän vahvaa myyntitaustaa. Kiinteistönvälitysalan kokemus ja LKV-tutkinto katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. LKV-tutkinto on myös mahdollista suorittaa työsuhteen edetessä.

Asiakkaamme tarjoaa valitulle henkilölle mukavan työilmapiirin lisäksi asiaankuuluvat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä täysautoedun.

Etsimme ennakkoluulotonta, rehellistä, haasteisiin tarttuvaa sekä rohkeaa myynnin ammattilaista. Mikäli koet täyttäväsi kriteerit ja kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan osoitteessa www.alenconsulting.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavalle hr-konsultti Elisa Häklille p. 044 740 4502.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 00002 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Elisa Häkli p. 044 740 4502. Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00002 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä/Myyntineuvottelija (Helsinki), on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00002 - Helsinki , osoitteessa 00002 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa