Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Asiakkaitamme ovat pirkanmaalaiset siivousalan yritykset, jotka tarjoavat laadukkaita ja monipuolisia palveluitaan niin porras-, koti- kuin toimistosiivoustenkin saralla.

Haemme nyt asiakkaidemme tarpeisiin KEIKKASIIVOOJIA eripituisiin nopeisiin yritys- ja kotisiivouksiin.

Keikat saattavat tulla hyvinkin nopealla varoitusajalla, mutta yleensä tiedon töistä saa viimeistään edellisenä päivänä. Työpäivät alkavat asiakkaasta riippuen joko aikaisin aamulla tai iltapäivällä. Siivouskohteet sijaitsevat eri puolilla Tamperetta ja ympäristökuntia. Asiakkaasta riippuen siirtymät ajetaan joko omalla tai asiakkaan autolla. Mikäli oman auton käyttöä vaaditaan, maksetaan siitä luonnollisesti kilometrikorvaukset.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus tesin mukainen.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan www.alenconsulting.fi -sivuston kautta!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkasiivooja (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.03.2017. Työpaikka sijaitsee Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus