Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Jonelec Oy on kangasalalainen nykyaikainen ja monipuolinen metalli- ja elektroniikkateollisuuden alihankinta- ja sopimusvalmistajayritys. Kysynnän kasvaessa etsimme heille ammattitaitoista CNC-SORVAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijalta alan koulutusta, muutaman vuoden kokemusta cnc-sorvauksesta, monipuolista fanuc-ohjelmointitaitoa sekä hyvää kuvanlukutaitoa. Hakijalle on eduksi myös joustavuus ja monipuolisuus konepajan muita töitä kohtaan sekä trukilla ajotaito. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Kangasala koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät Kangasala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja (Kangasala), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus