Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Jonelec Oy on kangasalalainen nykyaikainen ja monipuolinen metalli- ja elektroniikkateollisuuden alihankinta- ja sopimusvalmistajayritys. Kysynnän kasvaessa etsimme heille ammattitaitoista

CNC-SORVAAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme hakijalta alan koulutusta, muutaman vuoden kokemusta cnc-sorvauksesta, monipuolista fanuc-ohjelmointitaitoa sekä hyvää kuvanlukutaitoa.
Hakijalle on eduksi myös joustavuus ja monipuolisuus konepajan muita töitä kohtaan sekä trukilla ajotaito.

Työ pitää pääasiassa sisällään kirkkaiden materiaalien ja alumiinin sorvausta isoilla moniakselisilla koneilla (Takisawa/Mazak). Työ tehdään yleensä joustavasti päivätyönä, mutta valmius 2-vuorotyöhön on hyvä olla. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä aluksi vuokratyönä, mutta tässä on todella hyvä mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työhön. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme ammattitaitoinen, työteliäs ja joustava konepajan moniosaaja, niin lähetä hakemuksesi ja cv:si osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jussi Halme, p. 044 740 4504, jussi.halme@alenconsulting.fi.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: Ilkontie 1, 36240 KANGASALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jussi Halme, p. 044 740 4504, jussi.halme@alenconsulting.fi. Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ilkontie 1, 36240 KANGASALA

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja (Kangasala), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala , osoitteessa Ilkontie 1, 36240 KANGASALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa