Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme Jonelec Oy on kangasalalainen nykyaikainen ja monipuolinen metalli- ja elektroniikkateollisuuden alihankinta- ja sopimusvalmistajayritys. Kysynnän kasvaessa etsimme heille ammattitaitoista CNC-SORVAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Odotamme hakijalta alan koulutusta, muutaman vuoden kokemusta cnc-sorvauksesta, monipuolista fanuc-ohjelmointitaitoa sekä hyvää kuvanlukutaitoa. Hakijalle on eduksi myös joustavuus ja monipuolisuus konepajan muita töitä kohtaan sekä trukilla ajotaito. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Kangasala koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC-sorvaaja (Kangasala), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus