Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Asiakkainamme on pirkanmaalaisia kiinteistönhuoltoyhtiöitä.

Haemme nyt asiakkaillemme APUMIEHIÄ erilaisiin kiinteistönhuollon tehtäviin.

Työtehtäviin kuuluu mm:

- erilaisia siivoustöitä

- pihojen siivouksia/pesuja

- katujen lakaisuja ja haravointia

- nurmikon leikkuuta

- ym. kiinteistönhuollon tehtäviä

Valittavilta henkilöiltä odotetaan reippautta, tunnollisuutta ja valmiutta pikaisellakin aikataululla ottaa töitä vastaan. Hyvä fyysinen kunto on selkeä etu. Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, koska se on keikkaluontoista. Palkkaus kiinteistöalan tesin mukaan. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi tulemaan www.alenconsulting.fi -sivuston kautta. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja arkisin 8.30-15.30 toimistostamme p. 040-5727731.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 0405727731, posti@alenconsulting.fi Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apumies (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa