Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alavus Ikkunat Oy on kotimainen laadukkaita ikkunoita ja ovia valmistava yritys. Alavus Ikkunat Oy valmistaa laadukkaita puu- ja puualumiini-ikkunoita sekä parveke- ja ulko-ovia. Alavus Ikkunat Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, suunnittelusta asennukseen asti. Haemme nyt Itä-Uudenmaan talousalueelle, MYYNTIEDUSTAJAA tuotteillemme omakoti- ja rivitalosaneerauksiin. Eduksi on: - Kokemus myyntityöstä - Rakennusalan tuntemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vantaa muut myymälätehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alavus Ikkunat Oy Y-tunnus 1796128-9 Toimiala Muu rakennuspuusepäntuotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Alavus Ikkunat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01650 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa