Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alavuden kaupungin vesihuoltolaitos julistaa haettavaksi 4.11.2016 klo 12.00 mennessä Laitosmiehen toimen Täydellinen ilmoitus on luettavissa Alavuden kaupungin kotisivuilla osoitteessa www.alavus.fi Lisätiedot: laitospäällikkö Timo Seppä, puh. 0400 534 382 tai [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Alavus lvi-alan työt Alavus LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Alavus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Alavus isännöinti ja kiinteistöhoito lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alavuden kaupunki Y-tunnus 0177736-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosmies, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Alavuden kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Alavus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus