Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ensisijassa haemme henkilöä, joka on suorittanut sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan perustutkinnon tai korkeamman tutkinnon ja omaa työkokemusta edellä mainituilta osa-alueilta. Vesihuolto- ja energia-alalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Myös muut teknisen alan perustutkinnon suorittaneet tai alalta vankan työkokemuksen omaavat hakijat otetaan huomioon. Hakijoilta edellytetään yhteistyökykyä, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Alavus lvi-alan työt Alavus LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Alavus siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Alavus isännöinti ja kiinteistöhoito lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alavuden kaupunki Y-tunnus 0177736-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alavuden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Alavus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus