Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Ensisijassa haemme henkilöä, joka on suorittanut sähkö-, automaatio- tai prosessitekniikan perustutkinnon tai korkeamman tutkinnon ja omaa työkokemusta edellä mainituilta osa-alueilta. Vesihuolto- ja energia-alalta hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Myös muut teknisen alan perustutkinnon suorittaneet tai alalta vankan työkokemuksen omaavat hakijat otetaan huomioon.

Hakijoilta edellytetään yhteistyökykyä, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön sekä tietotekniikan hyvää osaamista. Työtehtävien hoitaminen edellyttää hakijoilta BC-luokan ajokorttia tai puuttuvien ajokorttiluokkien suorittamista koeaikana. Työtehtäviin kuuluvat vesihuolto- ja lämpölaitoksen kohteiden asennus-, huolto- ja rakentamistehtävät. Tehtäväkenttä on monipuolinen liittyen automaatiojärjestelmien käytöstä koneiden ja laitteiden huoltoon sekä kaivannoissa tehtäviin verkostoasennuksiin. Tehtävään sisältyy velvollisuus osallistua varallaolovuorotteluun. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti.
Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottoa.

Web-osoite: http://www.alavus.fi Työnantaja: Alavuden kaupunki Sijainti: 63300 ALAVUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Hakuaika päättyy 4.11.2016 klo 12:00. Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti www.Kuntarekry.fi kautta. Vaihtoehtoisesti vapaamuotoisen hakemuksen opinto-, ja työtodistuksineen voi lähettää sähköisesti timo.seppa@alavus.fi tai kirjeitse osoitteella: Alavuden kaupunki, Vesihuoltolaitos, PL 14, 63301 Alavus kuoreen merkintä laitosmiehen toimi. Lisätiedot: laitospäällikkö Timo Seppä puh. 0400 - 534 382 tai timo.seppa@alavus.fi. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 63300 ALAVUS

Yritystiedot

Toiminimi Alavuden kaupunki Y-tunnus 0177736-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alavuden kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 63300 - Alavus , osoitteessa 63300 ALAVUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa