Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Tampereen alueella toimivalle asiakkaallemme ammattitaitoista ja luotettavaa alakattoasentajaa. Työkohteet sijaitsevat Tampereen alueella. Edellytämme hakijalta: - Aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä - Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi Jos olet reippaasti työhön tarttuva, ahkera ja tunnollinen sekä kärsivällinen joukkuepelaaja, olet etsimämme henkilö. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemus ja CV ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere talonrakennus asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alakattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut RM Rekrytointiteam Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus