Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kodin saneerauksiin erikoistunut yritys. Haemme innokasta, ahkeraa kenttämyyjää Saloon. Toimessa pääset liikkumaan ja kartoittamaan asiakkaiden tarpeita, siksi oma auto ja hyvät sosiaaliset taidot ovat edellytyksenä menestyäksesi. Muutaman vuoden myyntikokemus ei olisi haitaksi, mutta tarvittaessa koulutamme myynnilliset taidot. Toimeen sopiva persoonallisuus (ahkeruus, sosiaalisuus) ovat kaikkein tärkeimpiä ominaisuuksia. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut EXSERO OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus