Duunitori suosittelee
Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/suuryritykset

Finnvera

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotihoito, hoivapalvelut, kotisairaanhoito ja kotiapu ovat palveluita, joiden tarve on voimakkaasti kasvussa, nyt on oikea aika aloittaa yritystoiminta ja toteuttaa haaveet tehdä hyvää työtä omaksi ja asiakkaiden parhaaksi. ETSIMME AKSON HOIVAPALVELUT YRITTÄJÄÄ LAHTEEN ja sen lähiympäristöön Suunnitellaan yhdessä kannattava liiketoiminta, jotta voit keskittyä rauhassa asiakastyöhön. Voit aloittaa yrittäjyyden helposti ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lahti yrittäjä Lahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Akson Group Oy Y-tunnus 2294194-4 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Akson Kotihoito, Akson Hoitokoti ja Hoivapalvelut, Mummovahti, Pappavahti, Akson Oulu, Akson Jyväskylä, Akson siivouspalvelut, Akson talonmiespalvelut, Akson palvelut, Akson palvelut Oulu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Akson Hoivapalvelut - yrittäjäksi, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Akson Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus