Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kotihoito, hoivapalvelut, kotisairaanhoito ja kotiapu ovat palveluita, joiden tarve on voimakkaasti kasvussa, nyt on oikea aika aloittaa yritystoiminta ja toteuttaa haaveet tehdä hyvää työtä omaksi ja asiakkaiden parhaaksi.

ETSIMME AKSON HOIVAPALVELUT YRITTÄJÄÄ HELSINKIIN ja sen lähiympäristöön

Suunnitellaan yhdessä kannattava liiketoiminta, jotta voit keskittyä rauhassa asiakastyöhön. Voit aloittaa yrittäjyyden helposti ja turvallisesti, saat meiltä koulutuksen, jatkuvan tuen ja kattavan työkaluvalikoiman mm. asiakkaiden hankkimiseen, palveluihin ja hinnoitteluun. Taloushallinnon palvelut ja työssä tarvittavat toiminnanohjausjärjestelmät on järjestetty. Yhteinen aineistomme auttaa työskentelemään alan jatkuvasti vaativammaksi muuttuvassa laki- ja sääntöviidakossa turvallisesti ja lainmukaisesti.

SINÄ
- olet sairaanhoitaja tai lähihoitaja
- olet toimialasta kiinnostunut
- haluat vaikuttaa tulotasoosi
- haluat tehdä erinomaista asiakastyötä
- haluat tuetusti ja turvallisesti yrittäjäksi

Aiempaa yrittäjäkokemusta et Akson Hoivapalvelut - ketjuyrittäjyyteen tarvitse, teemme yrittäjyyden helpoksi. Olemme 100 %:sti kotimainen ketju, joka koostuu yrittäjien omista yksiköistä ja omista yksiköistämme. Saat lisätietoja osoitteesta: www.akson.fi.

Täytä tietosi sivuillamme, otamme teihin pikaisesti yhteyttä sähköpostitse lisätietojen muodossa ja ollaan sen jälkeen yhteydessä! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Lisätietoja: akson asiakasvastaava Jaana Vainio, p. 040 721 7602, info@akson.fi

Web-osoite: http://www.akson.fi Työnantaja: Akson Group Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jaana Vainio, p. 040 721 7602, info@akson.fi Hakemukset: http://www.akson.fi/ryhdy-akson-yrittajaksi Ilmoitus jätetty: 24.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Akson Group Oy Y-tunnus 2294194-4 Toimiala Kotipalvelut muille kuin ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Akson Kotihoito, Akson Hoitokoti ja Hoivapalvelut, Mummovahti, Pappavahti, Akson Oulu, Akson Jyväskylä, Akson siivouspalvelut, Akson talonmiespalvelut, Akson palvelut, Akson palvelut Oulu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

209 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

-13 000 € -208 %

Liikevoitto-%

-6 % -220 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Akson Hoivapalvelut - yrittäjäksi, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Akson Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa