Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme edustajaa Vaasa-Kokkola-Seinäjoki alueelle joka mahdollisesti jo kiertää alueella ruoka- ja rautakauppoja omalla toiminimellä(myös laskutuspalvelu käy). Yrityksemme on perustettu 1988. Tunnet meidät varmasti alkuperäisestä Taikasienestä joita valikoimissamme on nyt 13 erilaista versiota, tämän lisäksi meiltä löytyy omalla brändillä useita muita siivoustuotteita. Tuotteemme on valikoimissa tunnetuimmissa ketjuissa sekä monissa pienemmissä paikallisissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Vaasa myyjät ja kassahenkilöt Vaasa myyntialan tehtävät Vaasa muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Akro Mats & Matting Oy Y-tunnus 0704691-7 Toimiala Paperi- ja toimistotarvikkeiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Akro Mats & Matting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus