Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme edustajaa Vaasa-Kokkola-Seinäjoki alueelle joka mahdollisesti jo kiertää alueella ruoka- ja rautakauppoja omalla toiminimellä(myös laskutuspalvelu käy).

Yrityksemme on perustettu 1988. Tunnet meidät varmasti alkuperäisestä Taikasienestä joita valikoimissamme on nyt 13 erilaista versiota, tämän lisäksi meiltä löytyy omalla brändillä useita muita siivoustuotteita. Tuotteemme on valikoimissa tunnetuimmissa ketjuissa sekä monissa pienemmissä paikallisissa kaupoissa/tavarataloissa.

Tässä olisi hyvä ja tunnettu tuoteperhe jolla saa mukavasti lisämyyntiä nykyisten edustustesi lisäksi. Myynti tapahtuu esimerkiksi K-Raudoille, Rautialle, K-Marketeille, K-Supermarketeille jne.

Tuotteemme löytyvät esim Prismoista, K-Citymarketista, S-Marketista, Tokmannilta, Carlsonilta, K-Marketista, K-Supermarketista, Stockmannilta, K-Raudasta, Kodin-terrasta, Rautiasta, Mini-Manista, Etolasta, Ale-Makasiinista, Veljekset Keskiseltä, Metrotukusta jne

Meitä laskuttaa voit vaikka laskuttaa vaikka 2 viikon välein.

Käy myös tutustumassa suosittuun Taikasieni Facebook sisustoomme: https://www.facebook.com/taikasieniakro/?fref=nf

Olemme myös netissä: www.akro.fi


Soita niin jutellaan lisää p.050-323 5904 Dony Rautio

Web-osoite: http://www.akro.fi Työnantaja: Akro Mats & Matting Oy Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sop mukaan Yhteystiedot: Dony Rautio p.050-3235904. akro.mats@kolumbus.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Akro Mats & Matting Oy Y-tunnus 0704691-7 Toimiala Paperi- ja toimistotarvikkeiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

556 000 € -12 %

Liiketoiminnan tulos

70 000 € -4 %

Henkilöstö

6 0

Liikevoitto-%

13 % 8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Akro Mats & Matting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa