Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme edustajaa Oulu-Rovaniemi-Kajaani alueelle joka mahdollisesti jo kiertää alueella ruoka- ja rautakauppoja omalla toiminimellä(myös laskutuspalvelu käy).

Yrityksemme on perustettu 1988. Tunnet meidät varmasti alkuperäisestä Taikasienestä joita valikoimissamme on nyt 13 erilaista versiota, tämän lisäksi meiltä löytyy omalla brändillä useita muita siivoustuotteita. Tuotteemme on valikoimissa tunnetuimmissa ketjuissa sekä monissa pienemmissä paikallisissa kaupoissa/tavarataloissa.

Tässä olisi edustettavaksi tunnettu tuoteperhe jolla saa mukavasti lisämyyntiä nykyisten edustustesi lisäksi. Myynti tapahtuu esimerkiksi K-Raudoille, Rautialle, K-Marketeille, K-Supermarketeille jne.

Tuotteemme löytyvät esim Prismoista, K-Citymarketista, S-Marketista, Tokmannilta, Carlsonilta, K-Marketista, K-Supermarketista, Stockmannilta, K-Raudasta, Kodin-terrasta, Rautiasta, Mini-Manista, Etolasta, Ale-Makasiinista, Veljekset Keskiseltä, Metrotukusta jne

Tarjoamme reilun provision ja laskuttaa voit vaikka 2 viikon välein. Alueella ei ole nyt edustajaa joten työn pääsisi aloittamaan vaikka heti.

Käy myös tutustumassa suosittuun Taikasieni Facebook sivustoomme: https://www.facebook.com/taikasieniakro/?fref=nf

Olemme myös netissä: www.akro.fi

Soita niin jutellaan lisää p.050-323 5904 Dony Rautio

Web-osoite: http://www.akro.fi Työnantaja: Akro Mats & Matting Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sop.mukaan Yhteystiedot: Dony Rautio p.050-3235904. akro.mats@kolumbus.fi Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: 15.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Akro Mats & Matting Oy Y-tunnus 0704691-7 Toimiala Paperi- ja toimistotarvikkeiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

556 000 € -12 %

Liiketoiminnan tulos

70 000 € -4 %

Henkilöstö

6 0

Liikevoitto-%

13 % 8 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Akro Mats & Matting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa