Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ikkuna-ja oviasennuksiin positiivista ja ripeäotteista tekijää. Työ on fyysisesti hyvin raskasta. Työkohteet pääasiassa pk-seudulla. Toimit osana kokenutta asennusryhmää, joten tarvittaessa koulutamme tehtäviin. Oma auto on välttämätön. Työtä on aluksi 3kk mutta on mahdollista jatkua pidempään. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä. Kiireistä johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Lohja asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AKIRO Oy Y-tunnus 2571625-9 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ikkuna-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut AKIRO OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus