Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa. Asemapaikkana Suonenjoki. Ajot suuntautuvat Sisä-Savosta pääosin Itä- ja Keski-Suomen alueelle. Pikaiset yhteydenotot Konttinen Kari, p. 040 037 5280....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Suonenjoki kevyt tavaraliikenne Suonenjoki raskas tavaraliikenne Suonenjoki raskaan kaluston käyttö Suonenjoki henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne raskaan kaluston käyttö Suonenjoki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kuljetus Konttinen Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suonenjoki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa