Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Olemme kuluvan vuoden aikana vakiinnuttaneet paikkamme pääkaupunkiseudun talousalueella luotettavana työnvälittäjänä ja etsimme osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Etsimme asiakkaallemme raskaankaluston sekä hyötyajoneuvojen varustelijoita. Toimenkuvaan kuuluu varustella mm. uusia paketti- ja kuorma-autoja Suomen olosuhteisiin sopivaksi eli esimerkiksi polttoainekäyttöisten lisälämmittimien ja lisävalojen asennustyöt kuuluvat päivärutiineihin.
Asiakkaamme etsii pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää, joka on oman alansa MacGyver. Hakijoilla tulee olla aikaisempaa taustaa ajoneuvovarustelijan tai automekaanikon työstä vähintään kaksi vuotta.

Hakijoilta odotamme,

alaa vastaavaa koulutusta JA/TAI aikaisempaa työkokemusta
kokemusta autosähkötöistä
täysi-ikäisyyttä
nuhteetonta taustaa
rehtiä ja reipasta asennetta
paineensietokykyä
Asiakkaamme tarjoaa:

pitkäaikaisen työpaikan
kiinnostavan ja vaihtelevan työn
kilpailukykyisen palkan
Mikäli koet olevasi oikea henkilö kyseiseen tehtävään, niin täytä hakemus pikaisesti meidän nettisivujen kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Lisätietoja tehtävästä: Karo Lehto, 0400- 552 985, karo.lehto(a)banssi.fi / Marika Koski 040 5300 167 marika.koski(a)banssi.fi

Työnantaja: Banssi Helsinki Oy Sijainti: Punttikuja 3, 00730 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan / heti Yhteystiedot: www.banssi.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Punttikuja 3, 00730 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvovarustelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Punttikuja 3, 00730 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa