Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vianor hakee Jyväskylän Kuormaajantien toimipaikkaan ajoneuvoasentajaa. Ajoneuvoasentaja toimii autohuollon asennustehtävissä monimerkkikorjaamoympäristössä. Toivomme ajoneuvoasentajan koulutusta ja työkokemusta autohuolloista. Tehtävä edellyttää vahvaa autohuollon työkokemusta ja nykyaikaisen autosähkön tuntemusta. Positiivinen asenne ja halu työskennellä vauhdikkaassa työympäristössä ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta. Englannin kielen perustaito on lisäetu. Lisätietoja tehtävästä: Toimipaikan päällikkö Mika Manninen, puh. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Jyväskylä asennus, huolto ja puhtaanapito Jyväskylä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajoneuvoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vianor Oy, Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus