Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kovanen Logistics Oy on erikoistunut laadukkaaseen ja monipuoliseen elintarvikelogistiikkaan, johon kuuluvat tuore-, pakaste- ja kylmäkuljetukset sekä terminaalitoiminta. Terminaaleistamme päivittäin tapahtuvalla jakelualueella asuu noin 3,5 miljoonaa ihmistä. Kovanen Logistics Oy on osa kotimaista Kovanen Yhtiöt Oy -perhekonsernia. Haemme Vantaan terminaaliimme AJOJÄRJESTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Ajojärjestelijänä vastaat päivittäisestä liikenteenohjauksestamme ja kuormien suunnittelusta. Toimit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Liikenteen ohjaus ja järjestely Vantaa kevyt tavaraliikenne Vantaa raskas tavaraliikenne Vantaa Liikenteen ohjaus ja järjestely kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajojärjestelijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kovanen Logistics Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa