Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaita ja positiivisia ihmisiä Ideko-keittiöuudistusten TARVEKARTOITUS- JA AJANVARAUSTEHTÄVIIN Pysyvään työsuhteeseen. Työ on kokopäiväinen ja työaika päivisin ma-pe. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työtä tehdään puhelimella. Tässä työssä parhaiten menestyvät positiiviset ja pitkäjänteiset ihmiset. Voit olla nuorempi tai varttuneempi ja tulla miltä alalta tahansa. Toimimme viihtyisissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Oulu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Oulu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu geotieteen alan tehtävät vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ajanvaraaja/tarvekartoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ideko Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus