Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme reippaita ja positiivisia ihmisiä Ideko-keittiöuudistusten TARVEKARTOITUS- JA AJANVARAUSTEHTÄVIIN Pysyvään työsuhteeseen. Työ on kokopäiväinen ja työaika päivisin ma-pe. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, sillä koulutamme sinut tehtävään. Työtä tehdään puhelimella. Tässä työssä parhaiten menestyvät positiiviset ja pitkäjänteiset ihmiset. Voit olla nuorempi tai varttuneempi ja tulla miltä alalta tahansa. Toimimme viihtyisissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja geotieteen alan tehtävät Oulu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Oulu geotieteen alan tehtävät vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ajanvaraaja/tarvekartoittaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ideko Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus