Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Bookersin kasvavaan joukkoon ajanvaraajia Helsingin Kalasataman toimipisteeseen. Toimit kuluttaja-asiakkaan ja vakuutusyhtiön välikätenä. Sinun tehtäväsi on sopia tapaaminen asiakkaalle edustamasi yrityksen myyjän kanssa. Asiakkaamme Bookers Finland Oy on vuonna 1991 perustettu, Suomen johtava myynnin tehostamiseen erikostunut yritys. Vahvassa kasvussa oleva Bookers työllistää yli 100 alansa huippuammattilaista. Myynnillinen asenne, oma-aloitteisuus sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja/Bookkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Lammervo & Torikka Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa