Duunitori suosittelee
Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuonna 1961 perustettu perheyritys on laajentamassa toimintaansa uudella konseptilla. Oletko ulospäin suuntautunut, omaat positiivisen asenteen ja näyttöjä työssä onnistumisessa löytyy. Ajanvaraajamme työtehtäviin kuuluu myyntikäyntien sopiminen puhelimitse omakotitalo asukkaiden kanssa ja tarjota esim. Pelkkien vanhojen lämpölasien vaihtoa tai lämpölasi elementtien vaihtoa karmeineen. Myös teranssilasituksia rahoituksineen ym. Palkitseva palkkaus: kiinteä peruspalkka + ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kempele vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja/Asiakasbuukkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lasi Väisänen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kempele .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus