Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Vuonna 1961 perustettu perheyritys on laajentamassa toimintaansa uudella konseptilla. Oletko ulospäin suuntautunut, omaat positiivisen asenteen ja näyttöjä työssä onnistumisessa löytyy. Ajanvaraajamme työtehtäviin kuuluu myyntikäyntien sopiminen puhelimitse omakotitalo asukkaiden kanssa ja tarjota esim. Pelkkien vanhojen lämpölasien vaihtoa tai lämpölasi elementtien vaihtoa karmeineen. Myös teranssilasituksia rahoituksineen ym. Palkitseva palkkaus: kiinteä peruspalkka + provisio + etuudet.

Työnantaja: Lasi Väisänen Oy Sijainti: Tarjusosantie 16, 90440 KEMPELE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kalle Runolinna, Puh: 0408643744, kalle.runolinna@gmail.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tarjusosantie 16, 90440 KEMPELE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja/Asiakasbuukkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lasi Väisänen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele , osoitteessa Tarjusosantie 16, 90440 KEMPELE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa