Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Rice's Booking on vuonna 2003 perustettu perheyhtiö. Kotipaikkamme on Orivedellä. Olemme erikoistuneet vakuutusalan tukipalveluihin. Tarjoamme kiinnostavia ja merkityksellisiä töitä vakuutusalan asiakastehtävissä.

Meillä työskennellään etänä mm. Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa, Thaimaassa, Dominikaanisessa Tasavallassa ja Chilessä.

Palkkaamme 4 uutta ajanvaraajaa sopimaan vakuutus- ja pankkitapaamisia sopimuskumppaneillemme.

Soitat valmiista asiakaslistasta markkinoiden parhaalla soittojärjestelmällä asiakkaille. Soittojärjestelmä toimii nettiselainpohjaisena joten tarvitset työhön vain toimivan tietokoneen ja nettiyhteyden. Puheluihin käytämme voIP-tekniikkaa.

Työaikasi on joustavasti arkisin klo 8-20 välillä. Sovimme viikkotavoitteen jonka mukaan saavutat tavoitteita. Työ sopii myös toisen työn ohelle tai opiskelijalle. Työskentely tapahtuu etänä.

Työ alkaa 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Aloituskoulutus ja perehdytys järjestetään verkkokurssina ennen työn aloittamista.

Palkkaus määräytyy toteutuneiden tapaamisten mukaan kumulatiivisesti. Tavoitepalkkasi on 2200 euroa kuukaudessa.

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla.

Web-osoite: http://www.ricesbooking.fi Työnantaja: Rice's Booking Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Sami Rautiainen, Puh: 03-7411 8702, 040-2463122, sami.rautiainen@ricesbooking.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Rice's Booking. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa