Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palkkaamme 3 uutta ajanvaraajaa sopimaan vakuutus- ja pankkitapaamisia sopimuskumppaneillemme. Soitat valmiista asiakaslistasta markkinoiden parhaalla soittojärjestelmällä asiakkaille. Soittojärjestelmä toimii nettiselainpohjaisena joten tarvitset työhön vain toimivan tietokoneen ja nettiyhteyden. Puheluihin käytämme voIP-tekniikkaa. Työaikasi on joustavasti arkisin klo 8-20 välillä. Sovimme viikkotavoitteen jonka mukaan saavutat tavoitteita. Työ sopii myös toisen työn ohelle tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Orivesi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Orivesi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Orivesi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rice's Booking. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa