Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Palkkaamme 3 uutta ajanvaraajaa sopimaan vakuutus- ja pankkitapaamisia sopimuskumppaneillemme.

Soitat valmiista asiakaslistasta markkinoiden parhaalla soittojärjestelmällä asiakkaille. Soittojärjestelmä toimii nettiselainpohjaisena joten tarvitset työhön vain toimivan tietokoneen ja nettiyhteyden. Puheluihin käytämme voIP-tekniikkaa.

Työaikasi on joustavasti arkisin klo 8-20 välillä. Sovimme viikkotavoitteen jonka mukaan saavutat tavoitteita. Työ sopii myös toisen työn ohelle tai opiskelijalle. Työskentely tapahtuu etänä tai vaihtoehtoisesti osittain toimistollamme.

Työ alkaa 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan jo aiemmin. Aloituskoulutus ja perehdytys järjestetään Oriveden toimistollamme.

Palkkaus määräytyy toteutuneiden tapaamisten mukaan kumulatiivisesti. Tavoitepalkkasi on 2200 euroa kuukaudessa.

Lähetä työhakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostilla.

Web-osoite: http://www.ricesbooking.fi Työnantaja: Rice's Booking Sijainti: Keskustie 44, 35300 ORIVESI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sami Rautiainen, Puh: 040 246 3122, sami.rautiainen@ricesbooking.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskustie 44, 35300 ORIVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rice's Booking. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi , osoitteessa Keskustie 44, 35300 ORIVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa