Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palkkaamme 3 uutta ajanvaraajaa sopimaan vakuutus- ja pankkitapaamisia sopimuskumppaneillemme. Soitat valmiista asiakaslistasta markkinoiden parhaalla soittojärjestelmällä asiakkaille. Soittojärjestelmä toimii nettiselainpohjaisena joten tarvitset työhön vain toimivan tietokoneen ja nettiyhteyden. Puheluihin käytämme voIP-tekniikkaa. Työaikasi on joustavasti arkisin klo 8-20 välillä. Sovimme viikkotavoitteen jonka mukaan saavutat tavoitteita. Työ sopii myös toisen työn ohelle tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Orivesi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rice's Booking. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orivesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus