Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Palkkaamme 3 uutta ajanvaraajaa sopimaan vakuutus- ja pankkitapaamisia sopimuskumppaneillemme. Soitat valmiista asiakaslistasta markkinoiden parhaalla soittojärjestelmällä asiakkaille. Soittojärjestelmä toimii nettiselainpohjaisena joten tarvitset työhön vain toimivan tietokoneen ja nettiyhteyden. Puheluihin käytämme voIP-tekniikkaa. Työaikasi on joustavasti arkisin klo 8-20 välillä. Sovimme viikkotavoitteen jonka mukaan saavutat tavoitteita. Työ sopii myös toisen työn ohelle tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Orivesi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Rice's Booking. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Orivesi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus