Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Ensiturva on suojaintuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka on erikoistunut myös hygieniatuotteisiin ja kemikaalitapaturmiin suunnattuihin tuotteisiin. Toimintamme kattaa koko maan ja meillä on 10-vuoden menestysekäs kokemus b-to-b myynnistä. Haemme nyt ajanvaraajaa varaamaan aikoja edustajillemme. Palkka: tuntipalkka + bonukset. Hakemukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostiin. Palkkaus heti sopivan löydyttyä. http://ensiturva.fi/...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kempele vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kempele vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kempele .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Suomen Ensiturva.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa