Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Ensiturva on suojaintuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka on erikoistunut myös hygieniatuotteisiin ja kemikaalitapaturmiin suunnattuihin tuotteisiin. Toimintamme kattaa koko maan ja meillä on 10-vuoden menestysekäs kokemus b-to-b myynnistä. Haemme nyt ajanvaraajaa varaamaan aikoja edustajillemme. Palkka: tuntipalkka + bonukset. Hakemukset ja tiedustelut puhelimitse tai sähköpostiin. Palkkaus heti sopivan löydyttyä. http://ensiturva.fi/...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kempele vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Suomen Ensiturva.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kempele .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus