Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Yrityspalvelu Takomo Oy on Joensuulainen ajanvaraukseen, eli buukkaus-palveluihin erikoistunut yritys. Palvelemme eri alojen yrityksiä ympäri Suomen ja hoidamme sekä jatkuvia, että projektiluontoisia toimeksiantoja. Asiakkainamme ovat niin suuret, keskikokoiset kuin pienetkin yritykset. Laatu ja nopea toiminta on yksi tunnustetuista valteistamme!

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme uusia ajanvaraajia buukkaus tehtäviin. Mikäli olet ulospäin suuntautunut, ahkera ja omaat hyvät puheenlahjat, voit olla etsimämme henkilö. Aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, nykyaikaiset järjestelmät, mukavat työkaverit sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen (tunti+provisio+bonus)

Laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai ole puhelimitse yhteydessä, niin sovitaan haastattelu. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://palvelutakomo.fi Työnantaja: Yrityspalvelu Takomo Oy Sijainti: Kirkkokatu 6 C, 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Niko Kokkinen, Puh: 0504951892, niko@palvelutakomo.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkkokatu 6 C, 80100 JOENSUU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Yrityspalvelu Takomo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Kirkkokatu 6 C, 80100 JOENSUU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa