Duunitori suosittelee
Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Energiakumppanit Oy on valtakunnallisesti toimiva yritys, joka tarjoaa ympäristöystävällisiä, taloudellisia ja energiaa säästäviä lämmitys-, viilennys- ja ilmanvaihtoratkaisuja aina pienistä kesämökeistä ja omakotitaloista suuriin kiinteistöihin. Tuotteet myydään suoraan kuluttajille avaimet käteen -periaatteella, toimivina kokonaisuuksina. Tuotevalikoima koostuu alan parhaista ja luotettavimmista merkkituotteista käsittäen ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, kiinteistölämpöpumput, käyttövesilämpöpumput sekä jäähdytyslaitteet. Energiakumppanit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kauniainen vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kirkkonummi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Nurmijärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vantaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vihti vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Espoo vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kauniainen vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Kirkkonummi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Nurmijärvi vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vantaa vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Vihti vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Espoo vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja / Buukkari, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Energiakumppanit Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus