Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haemme myyntitiimiimme tueksi Espoo Westendiin kahta uutta AJANVARAAJAA / BUUKKAAJAA Mielenkiintoisessa tehtävässä toimit myyjiemme tukena tekemällä heille ajanvarauksia yksityisasiakkaille. Käytössäsi on valmiit asiakasrekisterit, nykyaikaiset järjestelmät sekä puhelin ja sähköposti. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, mutta myös osa-aikainen työ ja etätyöskentely on mahdollista. Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja iloista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Espoo vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja / Buukkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Energiakumppanit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02160 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus