Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt haemme myyntitiimiimme tueksi Espoo Westendiin kahta uutta AJANVARAAJAA / BUUKKAAJAA Mielenkiintoisessa tehtävässä toimit myyjiemme tukena tekemällä heille ajanvarauksia yksityisasiakkaille. Käytössäsi on valmiit asiakasrekisterit, nykyaikaiset järjestelmät sekä puhelin ja sähköposti. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen, mutta myös osa-aikainen työ ja etätyöskentely on mahdollista. Odotamme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja iloista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Espoo vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja / Buukkaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Energiakumppanit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02160 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus