Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kotoisaan, pieneen ja tiiviiseen porukkaamme keittiöpuolen vankkaa ammattilaista, joka taitaa niin kylmän kuin lämpimänkin keittiön tehtävät, ja kykenee itsenäiseen työhön. Edellytämme ns. keittiön perusreseptiikan tuntemusta, näyttöä työskentelystä paineen alla sekä kykyä ottaa vastaan kaikki annetut työtehtävät ja ymmärtää niiden tärkeys ravintolan kokonaiskuvassa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aittatorin Ravintola Oy Y-tunnus 1859749-0 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola 1881 Uleåborg Restaurant, Viinibaari VOX

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Aittatorin Ravintola Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa