Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kotoisaan, pieneen ja tiiviiseen porukkaamme keittiöpuolen vankkaa ammattilaista, joka taitaa niin kylmän kuin lämpimänkin keittiön tehtävät, ja kykenee itsenäiseen työhön. Edellytämme ns. keittiön perusreseptiikan tuntemusta, näyttöä työskentelystä paineen alla sekä kykyä ottaa vastaan kaikki annetut työtehtävät ja ymmärtää niiden tärkeys ravintolan kokonaiskuvassa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Oulu ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aittatorin Ravintola Oy Y-tunnus 1859749-0 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola 1881 Uleåborg Restaurant, Viinibaari VOX

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Aittatorin Ravintola Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus