Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 25.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pieneen ja kotoisaan porukkaamme kassa-tarjoilijaa, joka pystyy toimimaan itsenäisesti viinibaarin asiakaspalvelutehtävissä, omaa perustiedot viineistä, sekä muista alkoholijuomista ja joka on myös kiinnostunut oppimaan lisää viinien maailmasta. Viinibaarissa tarjoillaan myös pientä naposteltavaa, joten anniskelupassin ohella myös hygieniapassi tulee olla suoritettuna....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aittatorin Ravintola Oy Y-tunnus 1859749-0 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola 1881 Uleåborg Restaurant, Viinibaari VOX

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Aittatorin Ravintola Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa