Duunitori suosittelee
Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aitoleipä on Pirkanmaalainen perheyritys jolla on oma leipomo sekä 5 toimipaikkaa Pirkanmaalla. Olemme voimakkaassa kasvussa oleva yritys. Toimintamme laajentuessa haemme keittiöpäällikköä. Tehtäviisi kuuluu kate laskennat, ruokalistojen ja reseptiikan tekeminen, työvuorojen suunnittelu, ruuan valmistus ja asiakaspalvelu. Sitoudut valmistamaan kustannustehokkaasti laadukasta ruokaa ja hallitset esimiestaidot. Työajat ovat ma-su klo 6-20 välisenä aikana. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aitoleipä Oy Y-tunnus 2048211-5 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet OS Asunnot, Kauppahallin Leipomo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Aitoleipä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus