Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aitoleipä on Pirkanmaalainen perheyritys jolla on oma leipomo sekä 5 toimipaikkaa Pirkanmaalla. Olemme voimakkaassa kasvussa oleva yritys. Toimintamme laajentuessa haemme keittiöpäällikköä. Tehtäviisi kuuluu kate laskennat, ruokalistojen ja reseptiikan tekeminen, työvuorojen suunnittelu, ruuan valmistus ja asiakaspalvelu. Sitoudut valmistamaan kustannustehokkaasti laadukasta ruokaa ja hallitset esimiestaidot. Työajat ovat ma-su klo 6-20 välisenä aikana. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aitoleipä Oy Y-tunnus 2048211-5 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet OS Asunnot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Aitoleipä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa