Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ratainsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Tietoarkkitehti (Data Architect)

Qentinel

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Aitoleipä on Pirkanmaalainen perheyritys jolla on oma leipomo sekä 5 toimipaikkaa Pirkanmaalla. Olemme voimakkaassa kasvussa oleva yritys. Toimintamme laajentuessa haemme keittiöpäällikköä. Tehtäviisi kuuluu kate laskennat, ruokalistojen ja reseptiikan tekeminen, työvuorojen suunnittelu, ruuan valmistus ja asiakaspalvelu. Sitoudut valmistamaan kustannustehokkaasti laadukasta ruokaa ja hallitset esimiestaidot. Työajat ovat ma-su klo 6-20 välisenä aikana. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Tampere ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aitoleipä Oy Y-tunnus 2048211-5 Toimiala Leivän valmistus; tuoreiden leivonnaisten ja kakkujen valmistus Rinnakkaistoiminimet OS Asunnot, Kauppahallin Leipomo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Aitoleipä Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus