Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Shift Planner (työvuorosuunnittelija)

Tule tiimiimme ilmailualalle!
Airpro Oy hakee Staff Resourcing yksikköön Vantaalle yhtä (1)vakituista kokoaikaista Shift Planneria.
Shift Plannerin tehtävänä on suunnitella työvuorolistat sekä kehittää liiketoimintaa tukevaa resursointia yhdessä muun resursointitiimin kanssa. Tehtävässään suunnittelija toimii asiantuntijana, ja hän vastaa työvuoroluetteloiden oikeellisuudesta. Shift Planner on tiiviissä vuorovaikutuksessa operatiivisten esimiesten kanssa laadun varmistamiseksi, ja hän raportoi Resourcing yksikön esimiehelle.

Tehtävässä edellytämme kokemusta työvuorosuunnittelusta ja resursoinnista, vahvaa ymmärrystä palveluliiketoiminnasta sekä kykyä ymmärtää työehtosopimuksia. Omaat liiketoimintalähtöisen ajattelumaailman, ja sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan lainalaisuuksista, tarpeista ja prosesseista. Olet tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä, pystyt nopeasti omaksumaan uuden järjestelmän käytön ja omaat erittäin hyvät Excel taidot. Käyttäjäkokemus Teleopti / Velho resursointijärjestelmästä katsotaan hakijalle eduksi.
Sinulla on useamman vuoden kokemus työvuorosuunnittelusta ja resursoinnista. Omaat vahvan suullisen ja kirjallisen suomen kielen taidon. Kykenet ratkaisemaan ongelmia tarvittaessa nopeastikin ja ajattelet loogisesti.

Henkilönä olet aloitteellinen, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen. Pidät haasteista ja ongelmien ratkaisemisesta. Työssä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyä sekä rakentavaa tiimipelaamista. Haemme henkilöä, joka on valmis joustamaan työajoissa tarpeen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Staff Resourcing Manager Markku Rantanen sähköpostitse: markku.rantanen@airpro.fi

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1400 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä! Hakeminen: Jos kiinnostuit tehtävästä, niin toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 30.10.2016 mennessä: rekry@airpro.fi
Työnantaja: Airpro Sijainti: Airpro, Hallinto Työajat: vakituinen Hakemukset: https://rekry.finavia.fi/rekrya1/jsp/joblist/ja_public_job_advertisement.faces;jsessionid=D6DE8F904093DD2945491E5618E31435.skillsworker?lang=fi_FI&id=3637&unitId=877&innerServer=false Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Airpro

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Airpro, Hallinto

Yritystiedot

Toiminimi Airpro Oy Y-tunnus 0968285-3 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

39 699 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 314 000 € -41 %

Henkilöstö

644 44

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Shift Planner, on ilmoitettu Airpro -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Airpro. Kyseessä on vakituinen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Airpro, Hallinto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa