Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Airpro hakee ammattitaitoisia linja-autonkuljettajia Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Haemme vahvistusta joukkoomme tarjoamalla osa-aikaisia työsuhteita, työajan painottuessa lentoaseman iltapäiväruuhkaan kello 14-18 välille. Työtehtäviisi kuuluvat matkustajien kuljettaminen lähtöporteilta lentokoneille, sekä avustettavien lentomatkustajien ja lentävän miehistön kuljetukset. Myös matkustajien kuljetus lentoaseman parkkialueiden ja terminaalien välillä kuuluvat toimenkuvaasi.

Lentoaseman hektisessä työympäristössä hyvä paineensietokyky auttaa Sinua työssäsi. Kuljettajana olet osa Airpron ainutlaatuista palveluketjua ja kohtaat tuhansia matkustajia työvuorosi aikana. Arvostamme asiakaspalvelualttiutta ja täsmällisyyttä. Meille on kunnia-asia, että lentokoneet lähtevät ajallaan, ja se edellyttää tarkkuutta ja tiimityötä jokaiselta airprolaiselta lähtöselvittäjästä linja-autonkuljettajaan.

Edellytämme D-ajokorttia, vähintään vuoden kokemusta linja-auton tai muun raskaan liikenteen ajosta sekä ammattikuljettajan pätevyyttä. Vaadimme nuhteetonta taustaa, sillä tehtävään valituille tehdään suppea turvallisuusselvitys. Perehdytämme sinut lentoaseman liikennesääntöihin, mutta toimintaympäristön tunteminen on eduksi. Mikäli Sinulla on jo kokemusta Helsinki-Vantaan lentokentän liikenteessä toimimisesta, saattaa paikka olla Sinun.

Tarjoamme monipuolisia henkilökuljetustehtäviä mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa työympäristössä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Teemme töitä moniosaaja-mallilla ja pyrimme työntekijöidemme laajaan käytettävyyteen. Voit mahdollisesti myöhemmin perustyösi ohella kouluttautua esimerkiksi turvatarkastajan tehtäviin.

Airpro on osana AviapolisJobs työnantajayhteisöä!

Airpro on perustettu vuonna 1994 ja kuuluu Finavia-konserniin. Asiakkaitamme ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, jotka tarvitsevat asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reittiliikenteensä ja charter-liikenteensä toimintaa varten. Airpro-konsernin palveluksessa on 1300 osaavaa, oman alansa ammattilaista, joista olemme ylpeitä. Hakeminen: Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja CV osoitteella: rekry@airpro.fi viimeistään 31.10.2016.
Työnantaja: Airpro Sijainti: Airpro, Vantaa Työajat: määräaikainen Hakemukset: https://rekry.finavia.fi/rekrya1/jsp/joblist/ja_public_job_advertisement.faces;jsessionid=FDCD4D399FA2A440963753A8C1ED0F42.skillsworker?lang=fi_FI&id=3506&unitId=877&innerServer=false Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Airpro

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Airpro, Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Airpro Oy Y-tunnus 0968285-3 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

39 699 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 314 000 € -41 %

Henkilöstö

644 44

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikaisia linja-autonkuljettajia lentoasemalle, on ilmoitettu Airpro -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Airpro. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Airpro, Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa