Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Viheralan Kausityöntekijöitä Helsinkiin ja pk-seudulle

Adecco Finland

Finland

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Airpro hakee ammattitaitoisia linja-autonkuljettajia Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Haemme vahvistusta joukkoomme tarjoamalla osa-aikaisia työsuhteita, työajan painottuessa lentoaseman iltapäiväruuhkaan kello 14-18 välille. Työtehtäviisi kuuluvat matkustajien kuljettaminen lähtöporteilta lentokoneille, sekä avustettavien lentomatkustajien ja lentävän miehistön kuljetukset. Myös matkustajien kuljetus lentoaseman parkkialueiden ja terminaalien välillä kuuluvat toimenkuvaasi. Lentoaseman hektisessä työympäristössä hyvä paineensietokyky auttaa Sinua työssäsi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Helsinki kuljetus, logistiikka ja liikenne Kerava kuljetus, logistiikka ja liikenne Nurmijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Sipoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Tuusula kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus Kerava henkilötieliikenteen kuljetus Nurmijärvi henkilötieliikenteen kuljetus Sipoo henkilötieliikenteen kuljetus Tuusula henkilötieliikenteen kuljetus Vantaa henkilötieliikenteen kuljetus Espoo raskaan kaluston käyttö Helsinki raskaan kaluston käyttö Kerava raskaan kaluston käyttö Nurmijärvi raskaan kaluston käyttö Sipoo raskaan kaluston käyttö Tuusula raskaan kaluston käyttö Vantaa raskaan kaluston käyttö Espoo osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Kerava osa-aikatyö Nurmijärvi osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Tuusula osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne henkilötieliikenteen kuljetus raskaan kaluston käyttö osa-aikatyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Airpro Oy Y-tunnus 0968285-3 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikaisia linja-autonkuljettajia lentoasemalle, on ilmoitettu Airpro -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Airpro. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus