Duunitori suosittelee
Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Jos et löytänyt avoimista työpaikoistamme itsellesi sopivaa, voit myös täyttää avoimen hakulomakkeemme. Käsittelemme tiedot luottamuksellisina.

Airpro tarjoaa monipuolisesti asiakaspalvelutehtäviä eri lentoasematoiminnoissa kautta maan. Tarjoamme koulutuksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittyä lentoasemapalveluiden moniosaajaksi. Työllistämme mm. Turvatarkastajia, lähtöselvitysvirkailijoita, lentokoneen kuormaajia ja logistiikka-alan ammattilaisia. Työskentely lentoasemalla edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa. Arvostamme positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kielitaitoa, vähimmäisvaatimuksena suomi ja englanti.


Hakeminen: Mikäli työskentely Airprolla kiinnostaa, jätä meille avoin hakemus – rekrytoijamme ottavat sinuun yhteyttä tarpeemme mukaan.
Työnantaja: Airpro Ilmoitus jätetty: 14.03.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Airpro

Yritystiedot

Toiminimi Airpro Oy Y-tunnus 0968285-3 Toimiala Ilmaliikennettä palveleva toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

39 699 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

1 314 000 € -41 %

Henkilöstö

644 44

Liikevoitto-%

3 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus, on ilmoitettu Airpro -palvelussa 14.03.2016 ja sen on julkaissut Airpro. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa