Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Uplus Yksityisopetus on koulutuspalveluita tarjoava yritys, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä pääsemään tavoitteisiinsa. Tarjoamme yksityisopetusta kaikissa oppiaineissa, opetamme opiskelutekniikkaa ja motivoimme kaikenikäisiä oppilaitamme kohti parempia tuloksia. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.uplus.fi

Nyt etsimme tiimiimme innostavia tutoreita opettamaan äidinkieltä, pääasiassa lukioikäisille oppilaille. Tavoitteena on vahvistaa oppilaan itseluottamusta ja kohentaa hänen kielellistä osaamistaan. Aiempi kokemus opetustyöstä tai yksityisopetuksen antamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on itsevarma ote opettamiseen, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu auttaa toista kehittymään. Oppitunnit pidetään lähtökohtaisesti asiakkaan kotona, mutta erikseen sovittaessa niitä voidaan pitää myös esim. tuutorin kotona.

Työ on joustavaa ja sijoittuu yleensä iltapäivään tai iltaan, joten se sopii hyvin lisätyöksi esimerkiksi opintojen oheen. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan tuomaan oma erityisosaamisesi tiimiimme. Henkilökohtaisen hakemuksen ja ansioluettelosi voit lähettää pdf-muodossa osoitteeseen info@uplus.fi. Muista kertoa hakemuksessasi mikäli osaat opettaa myös muita aineita.

Web-osoite: http://www.uplus.fi Työnantaja: Uplus Yksityisopetus Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Wulff Joel, info@uplus.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Äidinkielen opettaja/tuutori, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Uplus Yksityisopetus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa