Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uplus Yksityisopetus on koulutuspalveluita tarjoava yritys, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä pääsemään tavoitteisiinsa. Tarjoamme yksityisopetusta kaikissa oppiaineissa, opetamme opiskelutekniikkaa ja motivoimme kaikenikäisiä oppilaitamme kohti parempia tuloksia. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme osoitteessa www.uplus.fi Nyt etsimme tiimiimme innostavia tutoreita opettamaan äidinkieltä, pääasiassa lukioikäisille oppilaille. Tavoitteena on vahvistaa oppilaan itseluottamusta ja kohentaa hänen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Helsinki kielenopettajat Helsinki opettajat, lehtorit, professorit kielenopettajat Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Äidinkielen opettaja/tuutori, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Uplus Yksityisopetus Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa